Напомняне за събитиеЗа да не пропуснате нито едно щастливо събитие и нито една щастлива усмивка на лицата на Вашите роднини, приятели и бизнес партньори, и за да гарантираме Вашето спокойствие през цялата година, създадохме следните две програми:

"Happy Zebra абонамент”
Тази програма Ви дава възможност да ползвате Едногодишен абонамент,за неопределен брой кошници с подаръци, като единственото условие е точно да прогнозирате броя на избраните продукти,както и датата на тяхната доставка. Това,което ние ще ви подарим е 20% от стойността на поръчката и безплатна доставка ,както и телефонно обаждане"ДА ВИ ПОДСЕТИМ" 1 ден преди предварително заявената дата , за да уговорим точен час и адрес на доставка. Заявяването за участие в програмата става по електронен път на info@zebragifts.bg.
Изборът на подарък може да направите предварително от каталога в сайта, а също така може да заявите само левовата равностойност и след нашето напомняне на изберете от нашите най- нови продукти. Заплащането се извършва еднократно за годишния цикъл на абонамента или авансово на две равни вноски през 6 месеца.

„Zebra smiles абонамент”
По предварително зададен списък, ще получавате напомняне една седмица преди важносъбитие за Вас. Нашето известие ще включва подходящ продукт по наша преценка и актуалните ни предложения. Можете да се запишете за програмата по електронен път на info@zebragifts.bg, като ни изпратите Вашия списък с важни дати за цялата година и съответните празнични поводи, които не искате да пропускате. Услугата е напълно безплатна.